Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki

senaatintori_yleisoa_kytharju

Osta lippu

Lipunmyynti & ehdot

Helsingin juhlaviikkojen lippuja välittää pääsääntöisesti Lippupiste:
- varaa tai osta puhelimitse
- osta internetistä osoitteessa www.lippu.fi 
- osta ja asioi näissä lippupisteen myyntipisteissä (mm. kulttuurisetelit)

Vip-pakettipalvelut löydät täältä.


puhelin-symboliPuhelinvaraukset ja -ostaminen

Puhelinpalvelu numerossa 0600 900 900 (1,75 €/ min + pvm) joka päivä klo 7–22

TEE VARAUS: Varatut liput on lunastettava 3 päivän kuluessa varauksesta tai viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä näistä Lippupisteen myyntipisteistä. Myyntipisteiden palvelumaksu on alkaen 1,50 €/ lippu.

LASKUTUSMYYNTI: Lipuista lähetetään lasku ja kun maksusuoritus on rekisteröitynyt, ne toimitetaan ostajalle kirjelippuna postitse tai printtilippuna sähköpostitse. Laskutettavat liput tulee tilata viimeistään 14 päivää ennen tilaisuutta ja maksuaikaa on 5–10 päivää. Toimitusmaksu 6 € (5 päivää maksuaikaa) tai 10 € (10 päivää maksuaikaa). Toimitus Suomeen ja Pohjoismaihin.

LUOTTOKORTTIMYYNTI: Puhelinpalvelussa voit ostaa luottokortilla. Käsittely- ja postituskulut Suomeen 6 € ja ulkomaille 20 €.

 

nettimyyntiLipunmyynti internetissä

Lippuja voi ostaa Lippupisteen nettikaupasta osoitteista www.lippu.fi. Liput maksetaan verkkopankkipalvelussa tai luottokortilla. Nettikauppa on avoinna joka päivä klo 7–23.

PRINTTILIPPU: Useimpiin tilaisuuksiin myydään tulostettavia printtilippuja (toimitusmaksu 1,50 e/ lippu). Printtiliput lähetetään sähköpostitse tai ne voi tulostaa heti ostettaessa. Printtilipun voi ostaa saman päivän tilaisuuteen vähintään 2 tuntia ennen tilaisuuden alkua.

TOIMITUS POSTITSE: Postitse toimitettavat liput on ostettava vähintään 5 päivää ennen tilaisuutta (6 €/ toimitus). Liput toimitetaan kahden arkipäivän kuluessa (kun tilaus on tehty ennen klo 15.00).  Yhdellä ostokerralla voi ostaa enintään kymmenen lippua. Jos aiot ostaa useita lippuja tai suurelle ryhmälle, ole yhteydessä Lippupisteen puhelinpalveluun tai myyntipisteisiin. Näin myös ryhmäalennus (-10%) voidaan huomioida. Jos olet oikeutettu alennuslippuun, ole yhteydessä Lippupisteen puhelinpalveluun tai myyntipisteisiin.

 

infosymbolitLippupisteen myyntipisteet

Lippuja voit ostaa myös Lippupisteen myyntipisteistä. Etsi lähin myyntipisteesi tästä.

 

Lipunmyynti esityspaikoilla

Lippuja myydään esityspaikoilla tuntia ennen tapahtuman alkua. Kussakin tapahtumapaikassa myydään vain kyseisen paikan lippuja. Ovimyynnin lipputyypit ovat peruslippu, alennuslippu, eläkeläislippu, ammattilaislippu ja perhelippu. Ovimyyntinä Itämerilippua saa vain Finlandia-talosta, Stoasta, Alminsalista ja Helsingin Kaupunginteatterista.

 

Myyntiehdot

Lippujen vaihto tai palautus
Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin.

Lippujen katoaminen
Lippupiste Oy ja tapahtuman järjestäjä eivät vastaa kadonneista lipuista. Lippujen katoaminen on asiakkaan vastuulla.

Esityksen peruuntuminen
Jos esitys peruuntuu, asiakkaalle palautetaan lipun hinta. Palautuksen saa, kun vie pääsylipun mihin tahansa Lippupisteen myyntipisteeseen tai postittaa sen Juhlaviikkojen toimistoon henkilö- ja tilitietojen kera. Lippupisteen toimitusmaksuja tai myyntipisteen palvelumaksuja ei palauteta.

Kampanjat
Juhlaviikoilla on huhtikuusta elokuun loppuun erilaisia kampanjoita, kilpailuja ja arvontoja, joissa voi voittaa ilmaislippuja tai saada rajoitetun ajan erilaisia alennuksia. Juhlaviikkojen markkinointi- ja tiedotusosasto vastaa kampanjoista.

Lippu alle 1-vuotiaille
Lapsille suunnattuihin esityksiin voi tuoda alle 1-vuotiaan ilmaiseksi, ilman pääsylippua. Sylilapsi ei saa omaa istumapaikkaa, vaan istuu aikuisen sylissä. Yli 1-vuotiaille on ostettava pääsylippu. Pieniä lapsia suositellaan tuotaviksi ainoastaan perheille/ lapsille kohdennettuihin tilaisuuksiin. Niissäkin voi olla ikäsuosituksia, joiden avulla pyritään kertomaan, minkä ikäiset jaksavat keskittyä esityksen keinoihin ja sisältöön. Aivan pienet voivat pelätä pimeää, kovia ääniä tms, jotka taas ovat jo 5-vuotiaista hauskoja ja jännittäviä. Lue lisää lapsille suunnatusta ohjelmistosta.

Suuret ryhmät
Suurien ryhmien varauksissa sekä erityistilanteissa voit kysyä apua toimistoltamme, puh. (09) 6126 5100 tai Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Ikärajat
Huvila-teltan ikäraja on 18 v. Alle 18-vuotias pääsee ikärajallisiin konsertteihin vain huoltajansa seurassa.
Viapori Jazzin konserttien ikäraja on 18 v., alaikäisiä ei päästetä tilaisuuksiin.
Flow Festivalin ikäraja on 18 vuotta, mutta sunnuntaina 15.8. pikkulapset (alle 10v) ovat tervetulleita vanhempiensa seurassa maksutta.

 

Kuva: Maarit Kytöharju