Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki

senaatintori_yleisoa_kytharju

Osta lippu

Lipputyypit

Peruslippu
Normaali aikuisten lippu tai tilaisuuden ainoa lipputyyppi. Finlandia-talossa, Alminsalissa ja Helsingin kaupunginteatterissa on kaksi peruslippukategoriaa, A ja B, katsomoalueesta riippuen. Philharmonia-orkesterin konsertissa on kolme hintaluokkaa.

Alennuslippu
Koskee opiskelijoita, alle 18-vuotiaita, varusmiehiä ja siviilipalvelusmiehiä sekä työttömiä. Edullisin ilmoitettu lipun hinta. Lippuja myynnissä rajoitettu määrä rajattuun osaan katsomoa. Ei koske Huvila-teltan, Viapori Jazzin tai Flow:n konsertteja. Varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava kortti tapahtumapaikalla.

Eläkeläislippu
5% alennus peruslipun hinnasta klassisen musiikin konsertteihin sekä tanssi-, teatteri- ja sirkusesityksiin. Esitettävä Kela-kortti, jossa eläkkeensaajamerkintä. Yli 65-vuotiailta riittää henkilöllisyystodistus.

Perhelippu
Perhelippu oikeuttaa kahden aikuisen ja kahden lapsen (1-17v.) sisäänpääsyyn.

Itämerilippu
Yhdistettävissä kaikkiin lipputyyppeihin, ryhmäalennukseen sekä kolmen lipun alennukseen. Lipun hinta + 2 euron lahjoitus. Lahjoitus toimitetaan lyhentämättömänä WWF Finlandille Itämeri-työhön. WWF Finlandin keräyslupa OKU462A ja Åland72K14.
Lue lisää Itämerilipusta
.

Ammattilaislippu
15% alennus peruslipun hinnasta klassisen musiikin ja esittävän taiteen tilaisuuksiin. Lippuja rajoitetusti. 1 lippu/ kortti, seuraavien jäsenkorttien haltijoille: Muusikkojen liitto, Teatteri- ja mediatyöntekijät ry, Taku ry

Liikuntaesteiset/ pyörätuolipaikat
Lippuja ei voi ostaa internetistä, koska paikkoja on rajoitetusti. Saattaja pääsee ilmaiseksi, numeroituihin tilaisuuksiin varattava saattajapaikka. Katso lisää esityspaikkatiedoista.

Arvosetelit
Seuraavat arvosetelit käyvät maksuvälineinä Helsingin juhlaviikoilla:

A. Virikeseteli (Luottokunta)
B. Tyky-Kuntoseteli (RJ Kuntoseteli Oy)
C. Superseteli (Suomen Hoitoseteli Oy)
D. Kulttuuripassi (EventBrokers EBS Oy)
E. Kulttuuriseteli (Smartum Oy)

Arvosetelin käyttäjä voi varata liput Lippupisteen puhelinpalvelusta ja lunastaa ne näistä Lippupisteen myyntipisteistä. Arvoseteliä ei voi käyttää Lippu.fi -sivulla eikä R-kioskeilla. Lue lisää Lippupisteen sivuilta.