Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki

Kaikki esitykset

Suomenlinna

Suomenlinna / saavutettavuus:

Suomenlinnassa liikuttaessa on hyvä tietää, että tiet ovat joko mukula- tai hiekkapäällysteisiä ja lisäksi maasto on paikoin mäkistä.

Tapahtumapaikat Suomenlinnassa:

PÄÄLYSTÖKERHO (K18)
Päällystökerho on viihtyisä yleisölle avoin kerhoravintola. Sisäänkäynnissä on portaikon lisäksi luiska. Liikuntaesteisille WC.

KIRKKO
Kulku kirkon pihaan on esteetön Paraatikentän puolelta. Kirkon sisäänkäynnissä on portaikko, johon luiskat saa pyydettäessä vahtimestarilta (puh. 050 4407250). Lähin liikuntaesteisten WC on Rantakasarmissa, jonne matkaa on noin 100 metriä.

LENTOKONETEHDAS
Lentokonetehdas sijaitsee telakka alueella, heti telakan porttien jälkeen. Tila soveltuu liikkumisrajoitteisille, WC liikuntaesteisille on Ravintola Chapman´issa, matkaa noin 50 metriä.

TENALJI von FERSEN (K18)
Fersenin konserteissa on baari avoinna, A-oikeudet. Konserttisali on toisessa kerroksessa, pyörätuolihissi ja WC liikuntaesteisille.

MYLLYSALI
Sali on valoisa ja kaunis holvattu tila, joka sijaitsee linnoituksen keskellä Tenalji von Fersenissä. Soveltuu liikkumisrajoitteisille pienistä kynnyksistä huolimatta, liikuntaesteisille WC Tenalji von Fersenissä.

Yhteydet:
HKL:n lautta Kauppatorilta
JT-Linesin vesibussit Kolera-altaasta

www.suomenlinna.fi