Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki
Taiteiden yö 27.8.

Taiteiden yö

 

Yössä mukana:

 

 

Hae

Taiteiden yö 27.8.

Tutki Taiteiden yön ohjelmaa >>>

Taiteiden yö valloittaa kaupungin 22. kerran ja yleisö saa jälleen kokea taidetta ja elämyksiä niin katsojana kuin tekijänäkin. Taiteiden yön erityisyys on siinä, että se antaa mahdollisuuden hypätä hetkessä tunnelmasta toiseen. Rauhaisasta galleriasta maailmanrytmeihin ja tunnelmallisen puiston hämärästä runomuotinäytöksen tai mediataiteen pariin. Älä kuitenkaan tee itsellesi liian ankaraa aikataulua vaan anna tapahtumien viedä mukanaan, anna aikaa ihmettelylle.

IHMISTEN KAUPUNKI 20.—27.8.

Helsingin juhlaviikot ja Helsingin Sanomat kutsuvat koko kaupungin taiteen palvelukseen. Kymmenien taidetekojen sarja valloittaa kaupunkitilaa yllättävillä paikoilla ja hämmästyttävillä tempauksilla kokonaisen viikon ennen Taiteiden yön huipennusta. Helsingissä muun muassa tanssitaan, musisoidaan ja nukutaan päiväunia. Voit törmätä tempaukseen juoksulenkillä tai työmatkalla - ehkä juuri sinä kuulet musiikkia yllättävässä paikassa.

Tarkkaile ympäristöäsi ja valmistaudu yllättymään iloisesti. Ihmisten kaupungin puuhia seurataan myös Helsingin Sanomissa ja Radio Helsingissä. Ihmisten kaupungissa jokaisella on mahdollisuus löytää leikkimielensä tai antaa aikaa levolle arkirutiinien keskellä. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää Ihmisten kaupungista >>>

Tutustu Ihmisten kaupungin videotuotantoihin

Ilmoittaudu taiteen palvelukseen

Oletko kaikenikäinen, ennakkoluuloton ja avarakatseinen ihminen? Taide tarvitsee pieneksi tuokioksi tilapäistä työvoimaa lyhytkestoisiin, Ihmisten kaupungissa 20.-27.8. toteutettaviin taideteoksiin. Tempaukset ovat luonteeltaan helppoja ja hauskoja massataidetapahtumia, kestoltaan hyvinkin lyhyitä.

Tässä vaiheessa ilmoittautuminen ei sido sinua mitenkään. Otamme sinuun yhteyden elokuun alussa ja kerromme mihin taideteokseen, missä ja milloin, haluaisimme sinun osallistuvan.

Ilmoittautuminen 26.8.2010 asti.

Ihmisten kaupungin kampanjasivut


Vuoden 2010 kaupunkitaideteokset on valittu

Helsingin juhlaviikot tuo viisi uutta kaupunkiteosta Taiteiden yöhön 27.8. Kaikki teokset saavat ensi-iltansa Juhlaviikoilla.

Tutustu toteutettaviin teoksiin.


Kirjanmerkki / jaa

Tapahtuma-aika

Pe 27.8.   
Elo- ja syyskuu 2010
matiketopelasu
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5