Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki
Tim Etchells & Victoria: That Night Follows Day

Teatteri, tanssi, sirkus

Tim Etchells & Victoria: That Night Follows Day

Kuinka monin tavoin aikuinen muovaa lapsen maailmaa? Lapsille kerrotaan mitä rakkaus on, heidät pestään ja puetaan ja selitetään, että yö seuraa päivää. Lavalla kuusitoista 8-14-vuotiasta haastaa yleisön näkemään aikuisen ja lapsen välisen suhteen ristiriitaisuudet, hellyyttävästi ja hurjalla intensiteetillä.

Tim Etchells on englantilaisen avantgardeteatterin suunnannäyttäjiä. Johtamansa Forced Entertainmentin kanssa ohjaaja on luonut kymmeniä nykyteatterin kaanoniin kuuluvia teoksia. Hänet tunnetaan myös kirjailijana ja kuvataiteilijana.

That Night follows Day -esityksen Etchells on tehnyt yhteistyössä belgialaisen Victorian kanssa. Victoria on esittävään taiteeseen erikoistunut tuotantoyhtiö, joka yhdessä Nieuwpoorttheaterin kanssa muodostaa Campon, Gentin uuden taidekeskuksen. Campo tuottaa ja esittää ajankohtaisia teoksia sekä on aktiivinen keskustelija taidekentällä.

Keskusteluklubi: Tim Etchells Night 21.8. esityksen jälkeen.

Konsepti, teksti ja ohjaus Tim Etchells
Tuotanto Victoria, Gent
Lavalla Tessa Acar, Hannah Bailliu, Michiel Bogaert, Spencer Bogaert, Lina Boudry, Taja Boudry, Tristan Claus, Amber Coone, Tineke De Baere, Florian De Temmerman, Yen Kaci, Lana Lippens, Jérôme Marynissen, Aswin Van de Cotte, Viktor Van Wynendaele, Ineke Verhaegen

Esityskieli flaami, tekstitys englanniksi

Lue lisää Stage-teatterifestivaalista

korjaamoteatteri-logo

 

 

bc-logo

kulke2010

 

Kuva: Phile Deprez

"That Night Follows Day is a carefully crafted piece."
Plankmagazine.com


Kirjanmerkki / jaa

Tapahtuma-aika

La 21.8.  20:00 
Su 22.8.  20:00 

Liput

33 / 26 €

Osta lippu

Elo- ja syyskuu 2010
matiketopelasu
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5