Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki

Festari-info

Pääyhteistyökumppanit

Helsingin juhlaviikkojen sponsorointimalli on kolmitasoinen jakaantuen partneri- ja sponsoritasoihin sekä tuote- ja palvelukumppanuuksiin. Kukin taso tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia, ja kullekin yritykselle pyritään räätälöimään kyseisen yrityksen näköinen paketti. Tavoitteena on rakentaa kumpaakin osapuolta hyödyttäviä ratkaisuja. Yhteistyötä tehdään tiiviisti ja pitkäjänteisesti.

Päätason partnereina mukana ovat jo Helsingin Sanomat, Elisa ja OP-Pohjola, joista kullekin on löydetty oma nimikkoprojektinsa Juhlaviikkojen ohjelmistosta.

 

elisa_50korkea

Debytantit-sarja

Juhlaviikot aloitti yhteistyössä Elisan kanssa uuden Debytantit-sarjan, jossa esitellään vuosittain joukko nuoria taiteilijoita festivaalin ohjelmistosta. Sarjan yhteistyökumppani Elisa Oyj siirtyi 2010 Helsingin juhlaviikkojen sponsorista pääyhteistyökumppaniksi.

Hankkeessa yhdistyy kaksi Juhlaviikkoja ja Elisaa määrittävää kriteeriä: laatu ja dynaamisuus. Debytantit ovat lahjakkaita ja raikkaita eri taiteen alojen edustajia elämänsä ja uransa dynaamisessa vaiheessa.

"On hienoa tehdä yhteistyötä Elisan kaltaisten yritysten kanssa, joita kiinnostavat avarakatseisesti lähteä hahmottamaan kulttuurimme tulevaisuutta. Yrityksillä on tässä ajassa laaja yhteiskunnallinen vastuu. Oikein ymmärrettynä se on myös suuri mahdollisuus", sanoo Helsingin juhlaviikkojen toiminnanjohtaja Erik Söderblom.

"Helsingin juhlaviikot on Elisalle inspiroiva kumppanuus. Haluamme olla mukana tukemassa lupaavia nuoria taiteilijoita sekä levittää taiteen ilosanomaa myös henkilöstömme ja asiakkaittemme pariin", Elisan viestintäjohtaja Katiye Vuorela kertoo.

Elisa Oyj on Juhlaviikkojen pitkäaikainen yritysyhteistyökumppani. Yhteistyö on jatkunut katkeamattomana 1990-luvulta lähtien.

Lue lisää sarjasta

Katso Juhlaviikkojen toiminnanjohtajan ja Elisan viestintäjohtajan kommentti sarjasta


hs_logo_k50

Taiteiden yö

Taiteiden yö on valloittanut kaupungin jo 22 kertaa: jälleen yleisö koki taidetta ja elämyksiä niin katsojana kuin tekijänäkin.

Vuonna 2010 Helsingin juhlaviikot ja Helsingin Sanomat kutsuivat koko kaupungin taiteen palvelukseen, jotta kymmenien taidetekojen sarja, Ihmisten kaupunki, saattoi valloittaa kaupunkitilaa kokonaisen viikon ennen Taiteiden yön huipennusta.


op_pohjola_vasen_harmaa

Kamarimusiikkia kaupungintalolla

Helsingin juhlaviikot ja OP-Pohjola-ryhmä ovat tuottaneet jo kaksi kertaa Kamarimusiikkia kaupungintalolla -konserttisarjan Helsingin kaupungintalolle. Sarja on osa OP-Pohjola-ryhmän Luova Tauko -ohjelmistoa ja konsertit osa kaupungintalon juhlasalin palauttamista helsinkiläisten yhteiseen kulttuurikäyttöön.

Konserttisarjassa kuullaan OP-Pohjola-ryhmään kuuluvan Pohjola Pankin Taidesäätiön omistamia arvosoittimia nuorten muusikoiden soittamina. Lisäksi vuoden 2010  konserttien yhteydessä suomalaiset musiikin ystävät kertoivat millaisia tuntemuksia ja ajatuksia klassinen musiikki heissä synnyttää.

Lue lisää vuoden 2010 konserttisarjasta

Lue lisää vuoden 2009 konserttisarjasta