Helsingin sanomat OP-PohjolaElisa HOK-Elanto Holday InnAccenture Bob Helsinki

 

 

Juhlaviikkokauppa

Helsingin juhlaviikkojen tuotteissa seikkailee Sac Magiquen kuvittama Bilettäjä-hahmo. T-paita ja lasten ruokalappu ovat pehmeää, ekologista puuvillaa. T-paidat on valmistettu aurinko- & tuulienergiaa käyttäen. Ostoskassi on valmistettu vahvasta puuvillakankaasta. Fiilistele festareita ja osta muisto itsellesi, kaverillesi ja kummilapsellesi. Tuotteita voi ostaa myös näistä myyntipisteistä.

Ruokalappu

Materiaali on pehmeää Global Organic -tekstiilistandardin mukaista sertifioitua luomupuuvillaa. Luonnonvalkoinen.
Koko 21 cm x 28 cm.
ALE 8 eur (10 eur) Sis. Alv. 23%

Musta kassi

Materiaali on vahvaa puuvillakangasta. Koko 40 x 42 x 13 cm. Kantokahvojen pituus 40 cm.
7 eur Sis. Alv. 23%

Luonnonvalkoinen kassi

Materiaali on vahvaa puuvillakangasta. Koko 40 x 42 x 13 cm. Kantokahvojen pituus 40 cm.
7 eur Sis. Alv. 23%

Bilettäjä-paita NAISET

Bilettäjä -printin on kuvittanut Sac Magique. Paita on valmistettu aurinko- ja tuulienergialla. Materiaali on Soil Association -standardin mukaista sertifioitua luomupuuvillaa. Paidan mitoitus on väljä. Miehustan pituus koossa M on 65 cm.

ALE 15 eur (22 eur) Sis. Alv. 23%

Bilettäjä-paita MIEHET

Bilettäjä -printin on kuvittanut Sac Magique. Paita on valmistettu aurinko- ja tuulienergialla. Materiaali on Soil Association -standardin mukaista sertifioitua luomupuuvillaa. Miehustan pituus koossa L on 70 cm.

ALE 15 eur (22 eur) Sis. Alv. 23%

Altistu uudelle -paita NAISET

Paita on valmistettu aurinko- & tuulienergialla. Materiaali on Soil Association -standardin mukaista sertifioitua luomupuuvillaa. Paidan mitoitus on väljä. Miehustan pituus koossa M on 65 cm.

ALE 15 eur (22 eur) Sis. Alv. 23%

Altistu uudelle -paita MIEHET

Paita on valmistettu aurinko- & tuulienergialla. Materiaali on Soil Association -standardin mukaista sertifioitua luomupuuvillaa. Miehustan pituus koossa L on 70 cm.

ALE 15 eur (22 eur) Sis. Alv. 23%

Yhteystiedot

Tuotteet toimitetaan postitse tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen ja maksetaan tilauksen mukana tulevalla laskulla. Toimitus- ja käsittelykulut ovat 5 euroa. Tuotteiden toimitusaika on 7 vrk.

Täytäthän yhteystiedoistasi vähintään pakolliset osiot.